Kraftig Vildtsuppe
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt af : Jens Thomsen. Indsendt : Red : |
|
|
Kød, spæk og grønsager skæres hver for sig i meget små tern.
Først ristes det røgede spæk i en passende gryde. Når spækket har afgivet fedtstof til gryden tilsættes vildtkødet. Forsæt endelig med den kraftige varme under gryden. Kom paprika på, alle grøntsager, tomatpuréen, kommen og 1 liter god vildtconsommé, såfremt man ønsker en kraftig suppe. Der kan om nødvendigt anvendes vand. MEN! Hvis der er anvendt kød fra ældre håvildt, skal suppen småkoge ca. 1 time. Har man valgt at bruge brystkød fra fjervildt bliver kogetiden reduceret til det halve. Altså ca. 30 min. Vælger man den sidste løsning, SKAL man bruge vildtconsommé, og IKKE vand, hvis man ønsker et godt resultat. Smag til med salt og peber fra mølle. Ved serveringen kommes en klat creme fraiche på toppen og eventuelt et grønt drys. ( Persille ). Serveres med godt groft friskbagt brød. Tips: Vildtsuppen er velegnet til at tage med i skoven. Der er rigeligt til 4 jægere. |
|
Opskriften er vist 41369 gange,
og udskrevet 836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-09 21:52:17 smager mægtig godt, kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne