Jødisk hønsekød suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Mig. Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen puttes i en stor gryde med vand til det ca. dækker kyllingen eller 3/4 af gryden er fuld.
Kyllingen sættes i kog Skræl 250 g. af gulerødderne og snit i passende stykker. 250 g løg, snittes i passende stykker. Hjertet af sellerien, bladende og evt. en stilk snittes i passende stykker. Persille og dild hakkes. Når kyllingen koger, fjernes skummet og grønsagerne puttes i gryden. Lad det koge ca. 3 timer. Tag kyllingen op, og si grønsagerne fra vandet som hældes tilbage i gryden. Tag kødet af kyllingen og put det tilbage i vandet. Skræl de sidste gulerødder og løg og selleri, og skær det ud i passende størrelse. (løgende kan evt. hakkes i en blender, så stykkerne ikke er for store. Grønsagerne puttes i vandet. Lad suppen koge ca ½ time. Smages til med salt og peber. Tips: Serveres f.eks. med flûte. Hvis man ønsker mere smag kan man evt. putte noget cayennepeber i. Mætter godt. Og en billig suppe der også er fyseegnet. |
|
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-23 17:07:48 Ikke meget anderledes end alm hønsekødssuppe, bortset fra dilden. Kyllingen behøver ikke koge mere end 1 1/2 time |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne