Jødisk hønsekød suppe

Jødisk hønsekød suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mig.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling. (1½-2 kg.)
1 spsk.salt
 Peber
1 bdt.persille
1 bdt.dild
1 bdt.selleri
1000 g.gulerødder
1000 g.løg
 
Opskrift:
Kyllingen puttes i en stor gryde med vand til det ca. dækker kyllingen eller 3/4 af gryden er fuld.
Kyllingen sættes i kog
Skræl 250 g. af gulerødderne og snit i passende stykker.
250 g løg, snittes i passende stykker.
Hjertet af sellerien, bladende og evt. en stilk snittes i passende stykker.
Persille og dild hakkes.
Når kyllingen koger, fjernes skummet og grønsagerne puttes i gryden.
Lad det koge ca. 3 timer.

Tag kyllingen op, og si grønsagerne fra vandet som hældes tilbage i gryden.
Tag kødet af kyllingen og put det tilbage i vandet.
Skræl de sidste gulerødder og løg og selleri, og skær det ud i passende størrelse. (løgende kan evt. hakkes i en blender, så stykkerne ikke er for store. Grønsagerne puttes i vandet. Lad suppen koge ca ½ time. Smages til med salt og peber.

Tips:

Serveres f.eks. med flûte. Hvis man ønsker mere smag kan man evt. putte noget cayennepeber i. Mætter godt. Og en billig suppe der også er fyseegnet.





karakterer:
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-23 17:07:48
Ikke meget anderledes end alm hønsekødssuppe, bortset fra dilden. Kyllingen behøver ikke koge mere end 1 1/2 time