Pesto brød
Indsendt af : Mille Dinesen Indsendt : Red : |
|
|
Du skære brødet i skiver, som franskbrød, det skal bare ikke være lige så stort som franskbrød.
Så smøre du et tyndt lag pesto på med en kniv Hvis du kan lide tomater syntes jeg du skal bruge det, men hvis ikke så skal du bare springe det over. Så skære du tomaterne i skiver og ligger to skiver på hvert stykke brød, og til sidst revet ost. Og hvis du ikke vil have tomater på tager du bare osten dirkete oven på pesto'en. Så skal de i ovnen ved 200 grader varmt luft, og de skal være der indtil brødet er sprødt og osten er smeltet. God spiselyst ! |
|
Opskriften er vist 17401 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mille Dinesen - 2007-08-06 17:25:58 Jeg har taget et billede af retten , hvordan kan jeg vise det til andre ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne