Chokolade- banan- og abrikos lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : AD Indsendt : Red : |
|
|
Først laves chokoladecremen smelt chokoladen i fløden på svag varme i en gryde på lavt blus imens du pisker med et piskeris, så chokoladen ikke brænder på i bunden af gryden og det må ikke koge. Herefter stilles blandingen i køleskabet i mindst 2 timer.
Herefter piskes det til flødeskum. Bundene kan hvis man kan lide det stænkes med lidt Grand manier. Den nederste bund smøres med et tyktlag abrikosmarmelade ca. lidt mere end halvdelen af marmeladen. Bananerne skæres i skiver ca 2 cm, og lægges i marmeladen. Herefter lægges et lag med chokoladecreme, ca. halvdelen af cremen. Den øverste bund smøres med det sidste af abrikos marmeladen og lægges på toppen. Resten af chokoladeflødecremen kommes på toppen af kagen. Kagen stilles koldt i køleskabet indtil dagen efter (og husk ikke at have stærkt lugtende madvarer med hvidløg eller karry liggende i køleskabet så skal de pakkes ind, ellers tager kagen smag herefter) Dagen efter pyntes kagen og hvis man lyster kan man lave en kant rundt om kagen med flødeskum på bedste konditorvis med sprøjte tylle. Tips: Lagkager bliver ofte altid bedst/mest snaskede hvis de laves dagen før de skal spises. men vent med pynten. |
|
Opskriften er vist 19618 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne