Flamberede blommer med cremefraiche
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt af : Nikolaj Hjort Kristensen Indsendt : |
|
|
Flæk blommerne og fjern stenene. Hæld godt med sukker i en pande sammen med vanilje, appelsinskal og -saft. Smelt det til en let gylden karamel. Læg de delte blommer i karamellen, og skru helt ned for varmen. Læg låg på og lad det hygge sig i ca. 10 min. Skru derefter helt op for varmen igen. Når karamellen er helt varm, tilsættes sprutten og antændes med en tændstik. Server med det samme med en fed klat cremefraiche.
Tips: Ud over blommer kan man bruge jordbær, hindbær, rabarber, æbler og mange andre frugter. Flamberede frugter er en nem og underholdende dessert, og samtidig en dessert, de fleste finder det dejligt at spise. |
|
Opskriften er vist 13765 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer tina - 2009-09-13 09:10:15 Husk altid at slukke for emhætten, når du flamberer...... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne