Cacalla med friske hindbær og chokolade
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden. Ikke for meget, men kun lige så den er let og lækker. Pisk æggehvider og sukker helt stift. Vend chokolade og de hele hindbær i den letpiskede fløde. Slut af med forsigtigt at vende de piskede æggehvider i fløden.
Hæld massen i en form og stil den i fryseren et par timer. Tag den ud ca. 10 min. før servering. Tips: Hvis du nu ikke er til hindbær, så erstatter du dem bare med f.eks. jordbær, brombær eller solbær. Det samme gælder for chokoladen. Er du til hvid chokolade, skal du selvfølgelig bruge det. Du kan også helt udelade chokolade. |
|
Opskriften er vist 30604 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne