Chokolademarengs 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Nikolaj Hjort Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Kom mandlerne i en varm ovn og gi dem lidt farve på en bradepande med bagepapir. Tag dem ud og lad dem køle af. Pisk æggehvider og flormelis stift, vend chokolade og mandler i marengsmassen.
Ske marengsene ud på et stykke bagepapir, så store eller små som du nu har lyst til. Bag dem på 160 grader til de er gyldne og lækre (ca. 10 min.). Tips: Denne lille kage er perfekt, hvis man bare lige vil have en lille sød sag til eftermiddagskaffen. Og så holder den sig et par uger, så man kan bare lave rigeligt. Kagerne kan også bruges til isdesserter eller som det sprøde element til bagt frugt med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 15581 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Selma - 2011-09-11 16:30:22 Den er finno |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne