Chapati Pakistanske
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Pakistan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland det hele sammen og del dejen i 4 boller.
Form dem til små pandekager og rul dem ud på melet bord til de er tynde og ca. 20 cm i diameter. Bages på en tør pande. Olie nok i dejen — ellers pensel ganske lidt olie på panden. Mens det bages på panden drejes og trykkes det let. Vendes og gentag til brødet er bagt. Hold brødene varme i et klæde i en kurv eller andet. Brødet bruges normalt som "kniv og gaffel" det rives i mindre stykker og bruges til at skovle ris og andet godt ind i munden med. Tips: Chapati eller Atta mel er fintmalet fuldkornshvedemel, den er finere end den fuldkornshvedemel vi kan købe i Danmark. Så brug evt. 2 del fuldkornshvedemel og 1 del almindeligt hvedemel, til er det ca. 165 g. fuldkorns og 85 g. almindelig. Rigtig chapati/atta mel er bedst. |
|
Opskriften er vist 55747 gange,
og udskrevet 999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (78 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-04-11 16:32:56 40-60 sek. på hver side skulle være nok og så hen over en gasflamme for at poppe op mads - 2012-05-14 18:58:40 vi blev nødt til og stege dem i rigeligt olie ellers blev de meget dej agtige mads - 2012-05-14 16:35:51 de smager bare kanon godt sammen med noget indisk dahl. i love it h.a.m - 2010-04-11 20:04:55 pakistanske chapati de bedste af slagsen sara - 2009-11-15 17:33:55 Jeg håber at det smage godt!!! henriette - 2009-07-12 14:29:31 har lært at lave mad af en ukrainsk kvinde i england under den pakistanske svigermors kritiske øjne ;) ingen olie i dejen, lidt grahamsmel i hvedemelet så minder det om det rigtige chapati-mel OG smid hvert brød kort over en gasflamme til sidst, så hæver den til kugler. her kan campingblus bruges, hvis man ikke har gas i huset. Myse. - 2008-12-09 19:31:22 det smager vildt godt. især hvis man får noget rigtigt chicken masala til a dyppe chapatien i. g - 2007-10-23 09:14:14 godti kergyn srthk ingrid - 2007-05-20 13:45:36 Det smager simpelthen FOR delikat!! Daniel - 2007-02-09 13:58:17 Det smager godt :-) huma - 2005-01-01 01:01:01 hvis man blander lidt grahamsmel i, bliver det mere "autentisk" :) Kim - 2005-01-01 01:01:01 nu er jeg afhængig af chapati hehehehe amian - 2005-01-01 01:01:01 det er simpelthen lækkert maja - 2005-01-01 01:01:01 de er lækre Amina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig pakistansk, det er bare godt. Man kan evt. bruge smør istedet for olien. Lækkert. David - 2005-01-01 01:01:01 That's tasty Inge - 2005-01-01 01:01:01 Elegant. Kim Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig let at lave og ekstremt lækkert. Ashia - 2005-01-01 01:01:01 Se det er den rigtige måde at lave chapati på... Meget lækkert lisbet pedersen - 2005-01-01 01:01:01 det smager pragtfuldt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne