Hjemmelavede tarteletter glutenfrie

Hjemmelavede tarteletter glutenfrie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
360 g.margarine
450 g.Lp mel (købes hos matas)
9 dl.vand
11-12 æg alt efter størrelsen
 
Opskrift:
Margarine smeltes i en gryde og melet røres heri. Vandet tilsættes og der røres til dejen slipper gryde og ske.

Gryden tages derefter af komfuret og der tilsættes 11-12 æg alt efter størrelsen. (pas på med æggemængden, så dejen ikke pludselig bliver for tynd).


Dejen sættes på plade med en ske, bages i forvarmet ovn ved 200-220 grader C i ca. 20 minutter. Tag først 1 bolle ud af ovnen, og se om den falder sammen, hvis den gør, skal de have lidt længere tid.

Toppen skæres af bollerne, de udhules og sættes i ovnen igen, ved 125 gr. Til de er sprøde og tørre som tarteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 23647 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-24 08:35:35
Hvor kan man købe glutenfri butterdej?

  -   2010-12-23 08:47:20
Jeg bruger glutenfrit butterdej.

  -   2008-12-14 10:43:46
Kan de fryses ned og bruges igen senere? Og hvor meget varme skal de ca. have på komfuret?

  -   2007-08-11 22:27:05
Jeg kender ikke LP mel, men mon ikke også andre glutenfrie meltyper kan bruges.