Hjemmelavede tarteletter glutenfrie
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smeltes i en gryde og melet røres heri.
Vandet tilsættes og der røres til dejen slipper gryde og ske.
Gryden tages derefter af komfuret og der tilsættes 11-12 æg alt efter størrelsen. (pas på med æggemængden, så dejen ikke pludselig bliver for tynd). Dejen sættes på plade med en ske, bages i forvarmet ovn ved 200-220 grader C i ca. 20 minutter. Tag først 1 bolle ud af ovnen, og se om den falder sammen, hvis den gør, skal de have lidt længere tid. Toppen skæres af bollerne, de udhules og sættes i ovnen igen, ved 125 gr. Til de er sprøde og tørre som tarteletter. |
|
Opskriften er vist 23647 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-24 08:35:35 Hvor kan man købe glutenfri butterdej? anonym - 2010-12-23 08:47:20 Jeg bruger glutenfrit butterdej. Anders - 2008-12-14 10:43:46 Kan de fryses ned og bruges igen senere? Og hvor meget varme skal de ca. have på komfuret? Per - 2007-08-11 22:27:05 Jeg kender ikke LP mel, men mon ikke også andre glutenfrie meltyper kan bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne