Glutenfrie tarteleter
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres ned i melet. Salt blandes i dejen. Tilsæt æg.
Dejen samles med let hånd og hviler koldt i ca. 1/2 time.
Udrulles ret tyndt og trykkes fast på ydersiden af linseforme. Bages 8 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 9880 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2009-09-06 17:00:51 Hvilken slags glutenfri mel? Caro - 2007-08-09 11:26:41 super opskrift. hhmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne