Lammebiksemad med persillefrites
Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester) Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løgene, skær kartoflerne i små tern, skær fedt og sener fra kødet og skær også dette i små terninger.
Svits først løgene på panden til de bliver gennemsigtige. Tilsæt så kartoflerne og lad dem stege med nogle minutter. Tilsæt så kødet og lad også dette stege med nogle minutter til det hele er gennemvarmt. Krydr med salt og peber efter smag. Kan det ikke være på panden af en gang så kan du stege løg, kartofler og kød hver for sig og blande det i en skål eller bradepande. Persillefrites: Persillen plukkes meget fint fra stilkene, skyld kun hvis det er strengt nødvendigt og tør det meget godt da det ellers vil sprutte meget i den varme olie. Olien varmes op, når olien er varm så puttes persillen i 10-20 sekunder og den fiskes op med en hulske og lægges på fedtsugende papir. Server lammebiksen med persillefrites og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 24151 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer christine - 2012-04-07 16:35:20 Super lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne