Lun rødbede salat med pære
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : templewind Indsendt : |
|
|
Rødebederne koges med skræl på i saltet vand, ca 40 min ved mellem til lav varme. Når de er møre, pilles skrællen af. Mens rødbederne stadig er varme, skæres de i skiver eller tern og puttes i en skål. Pæren skæres ligeledes i skiver eller små tern og blandes med rødbederne. Bland en spsk. honning og en spsk. citronsaft, smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Serveres straks mens den stadig er lun.
Tips: Alternativt tilbehør til stegt flæsk eller flæskesteg. |
|
Opskriften er vist 8272 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Esther1 - 2009-10-20 17:03:05 Lækker smagskombination - og passer lige til nu, hvor både pærer og rødbeder er så rigelige i haven Anna - 2009-10-11 18:36:06 synes at den smagte ´godt, men den kunne godt bære lidt mere pære Bodil - 2009-09-17 12:15:25 Synes ikke salaten smager godt, men krediterer den med et femtal pga. vitaminindholdet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne