Engelsk chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : England Indsendt af : Marianne Indsendt : |
|
|
Becel flydende piskes hvidt med sukkeret. Æggene tilsættes ét efter ét. Mel, kakao, vanillesukker og bagepulver blandes sammen og piskes med.
Kagen bages i en lille bradepande ved 175 grader i cirka 30 minutter (nederste rille!) Umiddelbart efter, kagen er taget ud af ovnen, pyntes den med Smarties eller lignende. Det ser festligt ud og er perfekt til fx børnefødselsdag! Tips: NB: Overfladen på kagen kan krakelere, men det gør ingenting :) |
|
Opskriften er vist 17855 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (66 stemmer) |
|
Kommentarer mia - 2011-08-20 11:29:48 den smager og så godt med farve og vingomi fra 14 lise - 2011-08-13 14:48:05 det lyder rigtig lækkert og det smager sikket også godt jeg er lige ved at lave den ida - 2011-04-18 09:02:59 engelsk chokoladekage smager vildt godt! :b <3 Anne Sofie - 2011-01-10 15:37:59 Lyder super lækkert :) Sukker prinsessen - 2008-07-13 13:38:34 MMh! denne kage er bare god:) prøv at tage slik på, det er bare guf! også skal der være 5 tsk. vanillesukker på:) hehe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne