Italiensk brød 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Majken Cramer Indsendt : Red : |
|
|
Bland gær og salt. Tilsæt derefter vandet. Held kun lidt mel i ad gangen, ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve i 30 min. Del dejen i 2 lige store dele og form dem til brød. Sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve tildækket med et viskestykke i 30 min mere. Brødene bage på nederste rille ovnen ved 250 grader i 15 min, skru derefter ned på 200 grader og lad det bage i 15 min til. Skru til sidst ned op 175 grader og lad dem bage i 15 min mere. Brødene skal lyde hule når man banker dem i bunden, lad dem køle af på en bagerist. Tips: Sjov effekt: Tilsæt lidt gurkemeje indtil dejen er gul. Det ændrer ikke smagen men det ser flot ud. |
|
Opskriften er vist 5160 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne