Svineruller i karry med koriander-ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Indsendt af : Majken Cramer Indsendt : Red : |
|
|
Bank flæskeskiverne ud med håndroden og drys dem med salt og peber. Skær det hvide af forårsløgene, hak det groft og læg det til side. Hak det grønne af forårsløgene og gulerodsstavende til i kødskivernes bredde og fordel det på skiverne.
Rul skiverne sammen om fyldet og fæst dem med bomuldsgarn eller kødnåle. Brun rullerne på alle sider i fedtstoffet i en gryde, lad de hakkede hvide forårsløg brune med i de sidste par minutter og spæd med bouillon. Lad herefter rullerne småsimre under låg i 20-30 min. Tag dem op og kog skyen op med fløde, jævn saucen og smag til med karrypasta, lidt sukker samt salt og peber. varm rullerne i saucen og servér retten med nykogte, løse ris, der er blandet med hakket koriander. Tips: Groft flûte ville være godt til. |
|
Opskriften er vist 5540 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne