Grøn kartoffelsalat med roastbeef
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Majken Cramer Indsendt : Red : |
|
|
Rør creme fraiche, mayonnaise, løg og krydderurter sammen og smag til med salt og peber og evt. bearnaise-essens.
Stil blandingen koldt i ca. 15 min, inden de resterende ingredienser tilsættes. Servér salaten med tilberedt roastbeef og cerrytomater. Tips: Godt tip: Spis gerne lunt brød til retten. |
|
Opskriften er vist 13256 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bitten - 2010-07-27 10:31:32 lækker k.salt med en anderledes smag, men meget fed, efter mine smagløg skal der spares på mayonaissen, 2 spsk er rigeligt, Eddie - 2010-06-10 13:34:18 En fantastisk lækker kartoffelsalat. Det med at komme Estragon og Avokado i salaten er virkelig forrygende. nu har jeg lavet den 3 gange og lige vellykket hver gang, alle ka' li den! Top karakter fra os i St. Lyngby Majken - 2007-08-01 14:31:22 Lækker sommerret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne