Fisk med basilikum
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Annette Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fiskefileterne.
rør smør, salt, paprika og basilikum sammen. Paner den ene side af filetterne i sammenpisket æg og rasp og læg en stor tsk. fuld af smørret på. Rul filetterne og læg dem i et velsmurt, ildfast fad. Læg resten af smørret over i klatter og stil i en 200 grader varm ovn i 15 - 20 min. Server med et godt madbrød og en god salat. Tips: Salaten kan evt. være Rucola med ristede pinjekerner og reven Parmesanost dryppet med en god olie/eddikedressing |
|
Opskriften er vist 6419 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne