Pindsvinekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes over damp.
Kartoffelmel, mel og bagepulver røres forsigtig i.
Bages i sandkageform på ca. 1 liter 45 minutter ved 150 grader C. alm. ovn på midterste rille. Smørcreme: Smør, flormelis og æg røres sammen. Pynt: Kokosmelet ristes gyldent på en tør pande under jævnlig omrøring. Kagen flækkes og smørcreme smøres på, kagen lægges sammen og smørcreme smøres på siderne så den er helt dækket på nær bunden. Vendes herpå i det ristede kokosmel. Tips: Smør kagen på et stykke bagepapir, og brug samme bagepapir til at drysse kokosmelet på og vende kagen rundt med, så undgår du næsten fedtede fingre. |
|
Opskriften er vist 67624 gange,
og udskrevet 1126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-02-24 01:36:30 er det vandbad Inger Marie - 2022-02-11 20:27:17 Lækker opskrift, smager skøn. Hageland - 2010-10-09 19:18:23 Har søgt efter denne opskrift, og er glad for at finde den, Lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne