Fiskeruller med spinat og feta
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : inger dreyer Indsendt : |
|
|
Feta, spinat og løg røres sammen og smages til med salt og peber.
Massen smøres på filetterne, som rulles og lukkes med en tandstik. Hver rulle pakkes i staniol eller bagepapir og bages i ovnen 20 min. ved 200 grader. Tips: Server f.eks. med halve bagte kartofler krydret med salt, kogt broccoli, halve bagte tomater og/eller salat med en god hånfuld dild i. |
|
Opskriften er vist 9831 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nickie - 2010-03-20 19:35:59 Tilsæt lidt citronsaft til feta-blandingen, og brug pengasius-fisk, det giver en helt ekseptionel smagsoplevelse..! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne