Squash-æggekage med kartofler

Squash-æggekage med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henny Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.bacon i tern
1 stort løg hakket
300-500 g.squash
250 g.skrællede revne kartofler
4-6 æg
0.5 dl.mælk
 salt
 peber
 hakket persille
3-5 tomater i skiver
 
Opskrift:
Rist baconen på panden og tag den op.
Svits løg og squash på panden i nogle minutter.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål og bland de øvrige dele på nær tomater og bacon deri.
Hældes i et smurt ovnfast fad, som er drysset med rasp. Dernæst lægges baconen og tomatskiverne ovenpå.
Bages i ovnen, ca 180 grader i ca.½ time.
Tilbehør: Groft brød

Tips:

Det er en god ide at tage en prøve af æggekagen, inden den serveres, da kartoflerne skal være møre.





karakterer:
Opskriften er vist 8454 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu