Squash-æggekage med kartofler
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : Henny Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Rist baconen på panden og tag den op.
Svits løg og squash på panden i nogle minutter. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål og bland de øvrige dele på nær tomater og bacon deri. Hældes i et smurt ovnfast fad, som er drysset med rasp. Dernæst lægges baconen og tomatskiverne ovenpå. Bages i ovnen, ca 180 grader i ca.½ time. Tilbehør: Groft brød Tips: Det er en god ide at tage en prøve af æggekagen, inden den serveres, da kartoflerne skal være møre. |
|
Opskriften er vist 8454 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne