Grahamsbrød Økologisk)

Grahamsbrød Økologisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : annie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.lunket vand
25 g.gær
2 tsk.salt
1 spsk.honning (kan sagtens udelades)
500 g.økologisk grahamsmel
 Evt.solsikkekerner hørfrø sesamfrø
 
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand. Salt og evt. honning tilsættes. Grahamsmel og evt. kerner røres godt i. Dejen skal være løs.

Dejen hældes i en stor smurt bageform. Formen skal kun fyldes halvt op. Herefter stilles brødet i køleskabet med et fugtigt klæde over til næste dag.
Bages i forvarmet ovn ved 200 gr. på nederste rille i
ca. 1 1/4 time.

Tips:

Denne opskrift siges at være VERDENS BEDSTE OPSKRIFT PÅ GRAHAMSBRØD. Jeg har ikke prøvet andre end den, men den er utrolig god. Hvis den skal bruges med pålæg på er det bedst at udelukke honningen.





karakterer:
Opskriften er vist 7172 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu