Pizzaboller 02
Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt igennem. Lad hæve tildækket i ca 30 min. Del dejen i 2 stykker. Rul stykkerne ud, og fordel fyldet på dem.
Rul dejen sammen om fyldet til to roulader, og skær hver roulade i 20 stykker. Læg hvert stykke i en smurt papirform. Lad hæve 15 – 20 min. Pensl med sammenpisket æg, og drys oregano over. Bag i ovnen ved 225° i 8 – 10 min. Tips! Boller er velegnede til at fryse. Gode at have i fryseren til en skovtur. Prøv at variere fyldet med f eks hakket, røget skinke. |
|
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2014-04-05 17:11:33 Tilbagemeldningen er at de smagte fuldkommen som den fra min franske bager. Supergode. Brugte bacontern og sorte hakkede oliven - mums Marianne i Nice - 2014-03-17 12:50:42 Vores bager hernede har nogle snegle der minder meget om disse boller - de smager bare så godt, så dem må jeg prøve at lave. Prøver sikkert først med en halv portion. Resultatet skal jeg nok kommentere senere ggg. Tak for opskriften. Rie - 2008-06-12 20:26:13 2 dl hvedemel kan erstattes af grahamsmel, så mætter de endnu mere... Til fyld kan også bruges skinke, oliven, hakket pepperoni eller peberfrugt. De bliver SUPER gode, næsten uanset hvad man putter i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne