Grovboller med squash og gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 140513 gange,
og udskrevet 4463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Rosa - 2018-06-17 16:14:58 Rigtig gode boller. Synes dog 600g hvedemel var nok. Så kunne de æltes uden at dejen sad fast på fingrene. Asta - 2017-04-25 09:29:36 Jeg brugte creme fraiche i stedet for kvark og mere gulerod end squash og kun hvedemel, da jeg ikke er vild med graham. De blev fantastiske og jeg har bagt dem flere gange. Jette - 2016-05-21 21:55:13 Lækre boller. Jeg bagte ved 200 grader da min ovn er lidt gammel. Svar til EC: Kvark er et mejeriprodukt. Det er hvidt, tykt og cremet. Kvark smager lidt surt. I stedet for kvark kan du bruge græsk yoghurt eller cremefraiche. Gitte B - 2015-02-26 16:30:31 Fantastiske boller! et 10-tal herfra! Jeg tilsatte ca 2 tsk salt. Jeg havde ikke noget squash, så jeg brugte 150 gr fintrevet knoldselleri og 350 gr gulerod. Tilsatte desuden lidt lys sirup og opløste gæren i lidt sukker. Virkelig god smag! Jeanette - 2014-09-17 20:36:34 Jeg bruger græskerkærner istedet for hørfrø. Tilsætter mere salt. Bager den ca 45min. Super lækkert brød Ukendt - 2013-01-14 12:40:04 Super lækre boller. Kan klart anbefales! EC - 2012-07-11 14:30:53 Hvad er Kvark? Det har jeg aldrig hørt om før. Sanne - 2009-08-17 13:52:14 Rigtige gode boller! Har lavet dem et par gange og tilsætter 2-3 tsk salt i stedet for 1 tsk. Det giver dem mere smag. anonym - 2009-01-19 16:06:44 Rigtig gode boller, nemme at lave og meget mættende. Bliver ofte lavet herhjemme :) Jeg har gode erfaringer med at komme dobbelt så mange gulerødder i dejen, samt at tilsætte en smule havregryn. anonym - 2008-01-20 14:58:28 KAN evt erstatte kvark med youghurt naturel eller creme fraiche. Bages efter Charlottes erfaring nærmere ca. 45 min. Karina - 2007-09-10 12:02:50 Kunne godt bruge lidt mere smag. Brug evt. lidt mere salt. Karina - 2007-08-08 15:50:22 Super gode boller. Meget mættende. Nemme at lave. Et hit både hos børn og voksne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne