Ribsgele uden sukker
Hovedingrediens : Bær - Ribs Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Ribs og vand koges i ca. 15 minutter med låg til bærrene er bristede.
Ribsene hældes til afdrypning i en saftpose eller sigte foret med et klæde.
Frugten afdryppes ½-1 døgn.
Saften koges op og skummes grundigt. Rød melatin udrøres i vand og tilsættes, mens der røres. Saften koges yderligere 2 minutter. Blandingen smages til med sødemiddel og atamon tilsættes. Geleen hældes på små atamonskyllede glas der lukkes straks |
|
Opskriften er vist 23739 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-07-14 19:03:03 hvilket sødemiddel anonym - 2016-07-10 13:23:31 Bliver ikke til hvad jeg kalder gele, nærmere grød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne