Farset kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Paulli Indsendt : Red : |
|
|
Start med at udbene din Kylling så hele bryste ligge på dit spækbræt. Derefter
Skære du lårbenet ud men benet i underlåret bliver sidde Tag nu begge inde filer og kom dem i en blender sammen med salt og køre den sejr Kom nu æggeblomme og ægget i og blend det sammen Nu kommer du lidt af piskefløden i sammen med peber og blender igen Kom nu persille, krydder urter, svampe og porre i sammen med den sidste smule piskefølde Blend godt Smag til med salt og peber Fyld nu kyllingen med farsen Ind i en ovn på 225 grader i 50 min. Tilbehør Ny kartofler og svampe stuvning |
|
Opskriften er vist 6325 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne