Beef Karahi

Beef Karahi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksekød skåret ind i terninger
3-4 tomater groft hakket
1 tsk.hvidløgspasta
2 tsk.ingefær i tynde strimler
4-6 hel rød chilipeber
4 grøn chilipeber skivet
0.5 dl.olien
1 tsk.salt
1 tsk.garam masala
0.5 dl.frisk hakket korianderblade
1 tsk.koriander pulver
1 tsk.spidskommen pulver
 
Opskrift:
Marinere oksekød med hvidløgspasta og salt og lad det trække 30 minutter.

Varme olien i et karahi eller kraftig gryde. Knuse de røde chilier og lad den svitse nogle få sekunder, så tilsættes hakket tomater og kog til tomater er blød.

Tilføje oksekød terninger, koriander pulver, spidskommen pulver og ca. 2½ dl. vand.

Kog over lave varme til kød er mør og alt vandet er væk, 20-25 minutter.

Tilføje ingefær, koriander blade og grønne chilier og kog endnu 5 minutter. Drysses med garam masala og tages af varmen.

Servere hed med naan brød.

Tips:

Denne ret er vist nok pakistansk, og er oversat fra engelsk så målene tages med et lille forbehold.





karakterer:
Opskriften er vist 10423 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu