Sandmysser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør, sukker og æg røres sammen kartoffelmel, mel og vaniljesukker tilsættes.
Dejen trilles til kugler, som trykkes flade med en gaffel.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 8-10 min. på næstøverste rille. Tips: en gammel småkage opskrift fra vensyssel |
|
Opskriften er vist 15783 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2022-01-09 06:35:22 Man kan med fordel komme noget citronskal og birkes i dejen, det smager super godt seba7 - 2021-09-08 19:17:29 det er det bedste i verdnen anonym - 2012-10-01 19:34:27 De er utrolige gode! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne