Tuntærte 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : Sofie Indsendt : |
|
|
Skær smørret i små stykker og kom det i en skål sammen med melet. Smuldr smørret i melet til det er findelt og ligner revet ost. Tilsæt salt og ost og saml dejen med vand til en fast, sammenhængende dej. Dejen skal ikke æltes. Del dejen i mindre, flade portioner og læg dem i en smurt springform. Tryk dem ud så der bliver en flad bund og dejen går halvt op af formens side. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.
Hæld vandet fra tunen og del den i flager med en gaffel. Rør hvedemel og cremefraiche sammen i en skål. Rør basilikum, salt, peber og æg i. Vend forårsløg, ost og tun i æggeblandingen. Put fyldet i bunden og bag tærten midt i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 23007 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne