Cremet gulerodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Steg løget i smørret, til det er gennemsigtigt.
Tilsæt hvidløg og mel og lad det stege et godt stykke tid. Kog gulerødderne møre i bouillonen og tilsæt løgblandingen. Blend til konsistensen er jævn og cremet og held suppen tilbage i gryden. Tilsæt appelsinjuicen, smag til med salt og peber og kog op. Tips: Serveres dampende varm med cremefraiche og godt, lunt brød. |
|
Opskriften er vist 23252 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-27 23:01:33 Rigtig god supper i vinterkulden fantafie - 2008-09-18 19:03:25 denne suppe er bestemt god, men den bliver bedre med lidt oregano. det er bare et tips(: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne