Kikærtebøffer med yoghurtdressing
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt af : SNC Indsendt : |
|
|
Lad kikærterne stå i blød natten over. Kog kikærter i saltet vand i 2 timer. Si vandet fra og blend med citronsaft, hvidløg, chili og olivenolie. Bland rasp og frisk koriander i.
Dressing: Bland yoghurt med citronsaft og friskhakket mynte. Steg kikærterbøffer á 100 gram i 5 min. på hver side og server sammen med yoghurtdressing |
|
Opskriften er vist 14247 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer malene - 2014-04-03 16:00:52 ret gode bøffer... jeg stegte dem i ovnen i ca. 20 min til de var let gyldne. Kæresten spiste dem med velbehag. Dog kan man godt nøjes med at tilsætte den halve citron- og hvidløgsmængde. freja - 2009-12-07 19:27:12 jeg er lidt i tvivl angående bøfferne. der står ikke noget om hvordan de skal tilberedes. skal de bare formes og steges som normale bøffer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne