Kalkun med grøntsager og karrypasta
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : SNC Indsendt : |
|
|
Rist pinjekernerne på en tør pande. Varm olien i en wok og rist kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt snittede porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres varm – evt. med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 8464 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-12 14:10:27 Lyder lækkert den vil jeg prøve. Har dog en grøn karrypasta jeg skal ha brugt. Mon det går an? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne