Cheesecake 03
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt af : SNC Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Beklæd bunden af en springform (ca. 22 cm diameter) med bagepapir. Rør alle ingredienser til bunden sammen og pres den i bunden af formen. Stil bunden koldt. Fyld: Afdryp ferskenerne godt og blend dem til en blød puré. Rør flødeosten blød med æggeblommer og sukker. Tilsæt creme fraiche og ferskenpuré. Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min. Tag den op og kom den i en lille gryde med det vand, der hænger ved. Smelt den for meget svag varme under omrøring. Afsval husblasen lidt og rør den i ferskencremen i en tynd stråle. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og vend æggehviderne i ferskencremen. Hæld cremen over bunden i formen og stil kagen koldt. Ved servering løsnes den fra formen og pyntes med friske bær. |
|
Opskriften er vist 21462 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2010-08-21 14:13:04 Jeg har serveret denne kage til mange lejligheder... Og alle er helt vilde.. Men lad vær med at tilføje sukker til bunden... Alt smørret er heller ikke nødvendigt... Jeg smager gerne creamen til med lidt citron eller lidt appelsinsaft for at fremhæve ferskerne. Slut laver jeg en flot himbær Selé top som hældes på den kagen efter at den er kølet af. Himbær, vand, sukker (gerne frosne og anden frugt kan bruges), sigter den. Tilføjer husflads ca. 3 stk. Nogle gange tager jeg hele flotte himbær og tilføjer den flydende gele før jeg hælder den på kagen... Et flot resultat. Ida - 2010-03-02 22:23:38 Denne kage er så dårlig.Der er alt for meget fersken i, hvilket gør at man slet ikke kan smage osten. Kiksebunden er der sukker i, hvilket både er helt unødvendigt og gør at det knaser når man spiser den. Føler virkelig jeg har spildt både tid og penge og er herefter nødsaget til at smide kagen ud. Den kunne ikke spises, og var alt for sukkeragtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne