Italienske Biscotti
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : SNC Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker og hele mandler sammen. Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg. Del dejen i tre og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret). Bag kagerne i ca. 20 min. midt i ovnen ved 175°C. Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade og rist dem sprøde ved 150°C i ca. 15 min. Afkøles og opbevares i en kagedåse.
|
|
Opskriften er vist 14178 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne