Bagekartofler med ostefyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Bettina Indsendt : |
|
|
Du starter med at bage bagekartoflerne, til de er helt møre. Imens steges baconen på panden. Derefter tager du dem ud af ovnen, skære et låg af kartoflen og skraber så meget af fyldet ud, som kan lade sig gøre uden at ødelægge skallen. Fyldet kommes i en skål, der tilsættes mælk, margarine og salt som når man laver kartoffelmos. Det hele piskes lidt, så man kan se lidt samling på det og derefter tilsættes hele buko osten og baconterne. Det hele piskes til en ensartet masse. Bagekartoflen fyldes godt, med den luftige masse og drysses til sidst med lidt revet ost. Det sættes i ovnen igen, og bages ved varmeluft til toppen er gylden.
Hvis man ikke gider udhule bagekartoflerne, kan man også bruge alm. skrællet kartofler, koge dem og lægge massen i et ildfastfad. Igen bages det til toppen er gylden. Tips: Det er en ret, som altid er meget populær hjemme ved os. |
|
Opskriften er vist 19736 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne