Nødderoulade Diabetes

Nødderoulade Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Nødderoulade Diabetes, billede 4 Nødderoulade Diabetes, billede 1 Nødderoulade Diabetes, billede 2 Nødderoulade Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram ATWEL ATWEL er en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af Perfect Fit.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
50 gram Hasselnøddeflager
   
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive, blommerne piskes i. Atwel, maizenamel, bagepulver og vanille blandes i.

Massen hældes ud på et stykke bagepapir, nødde flagerne drysses over.

Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 10 minutter. Rulles straks sammen med marmelade.

Pyntes evt. med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 72844 gange,
og udskrevet 2059 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3744 (891 kcal)
KJ pr. Portion 3744 (891 kcal)
Vægt ialt 405 gram
Vægt pr. Portion 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 924 KJ (220 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 14.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-20 08:36:13
Ja kagen kan fryses

  -   2012-06-27 10:40:03
nødderoulade (diabetes venlig) Værdier pr. 100 gram Energi 233 kcal Protein 9,6 g Kulhydrat 23,4 g Fedt 11,6 g beregningen er lavet med 45g marmelade af uvilk¨rlig slags med sukker, så hvis man vælger en sukkerfri variant, vil det selvfølgelig se en smule anderledes ud.

  -   2012-03-18 13:39:49
kan den fryses og spises senere?

  -   2010-11-16 09:21:32
Hej! Du kender vel ikke kalorieindholdet, fedtindhold og hylhydratindhold i den her kage ?? :)

  -   2009-11-29 18:29:12
æ kymme fra als og bliv kalt Den feje kok æ synés den he opskrift er så go at æ vil send den til all min vemøjn fra mæ til dæ

  -   2009-07-28 09:14:10
Hvad er ATWEL ?

  -   2006-12-21 11:32:31
100 g. Atwel svare til ca 150 g. sukker

  -   2005-01-01 01:01:01
Kit > Atwel er et sødemiddel man bruger i stedet for sukker

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er ATWEL?????

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad skal bruges i stedet for 100 g ATWEL?