Frugtsalat med luksusfromage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Sæt husblasen i blød i koldt vand ca. 5 minutter.
Hæld lidt af væden fra frugterne og fordel dem i 4 - 6 portionsglas. Pisk æggeblommer og sukker let og skummende. Pisk 1½ dl af fløden og vend den i. Opløs husblasen over svag varme i den sidste dl fløde. Tilsæt det til æggeblandingen i en tynd stråle under stadig omrøring. Rør også portvin - eller hvilken smagstilsætning der vælges - i. Rør i blandingen af og til, indtil den begynder at stivne. Hæld den over frugterne. Sættes koldt indtil serveringen. Drys reven chokolade på toppen og pynt med små ananaskirsebær eller anden frugt. Tips: Det er en indbydende dessert, som kan stå klar i køleskabet og blot skal pyntes med chokoladedrys og frugt lige før serveringen. Tilberedningetiden er ca 30 min. + tiden i køleskab |
|
Opskriften er vist 7470 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne