Jordskokkesuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at pille rejerne og skære tarmen ud. Den sidder lige under skindet ned langt ryggen på rejerne. Del rejerne i 2-3 stykker og stil dem til side. Steg skallerne i fedtstof til de har skiftet farve, kom 1½ dl vand på og lad det koge 20 min. Si skallerne fra og stil rejebouillonen koldt så fedtet stivner på overfladen. Kort før suppen serveres, steges rejerne et par minutter i fedtet fra rejebouillonen og fordeles i 4 dybe tallerkner og rejebouillonen kommes i suppen, der ligeledes fordeles i tallerknerne.
Svits grønsager og æble i olien til løgene er blanke. Tilsær bouillon og lad det småsimre til grønsagerne er møre. Tilsær mælk og blend suppen. Suppen hældes tilbage i gryden og smages til med salt, peber og muskatnød. |
|
Opskriften er vist 20007 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne