Peach Melba bagt i gløder
Indsendt : |
|
|
Skær fersknerne i grove stykker og fordel dem på 6 stykker alufolie. Fordel hindbær og finthakket citronmelisse ovenpå.
Dryp med Ouzo og luk pakkerne.
Tag risten af grillen.
Her kan et par gammeldags kød kroge være gode, ellers kan et par gamle grydelapper eventuelt bruges.
Hav en trækasse eller lignende parat til at stille den varme rist på.
Læg forsigtigt pakkerne ned i kullene og lad dem bage i 5-15 minutter; alt efter hvor meget varme der er tilbage.
Fersknerne skal helst være gennemvarme og lidt bløde.
Åbn pakkerne ganske lidt og server med yoghurtsauce.
|
|
Opskriften er vist 2530 gange,
og udskrevet 79 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne