Steaksandwich med aïoli og chili-peach melba
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tilberede aïoli:
Rens hvidløgsfedene og knus dem i en morter med lidt groft salt, tilsæt æggeblommen og lidt citronsaft og derefter olien lidt efter lidt indtil aliolien har en passende konsistens. Smag til med citronsaft. Aïolien skal opbevares koldt! Herefter tilberedes hindbærchutney: Bring hindbærrerne i kog med sukker salt og eddike. Rens chilien for kerner og hak den fint. Bland hakket chili i hindbærrerne og lad det hele koge til chutneyen har en ensartet, fast konsistens. Server til kødretter. Herefter er du klar til at lave steaksandwich: Bland rucola og basilikum, skyl det grundigt og tør bladene. Vask ferskenen og del den i tolv både. Flæk flûtet på langs og del det derefter i fire stykker. Grill bøfferne eller steg dem på pande. Smør en teskefuld aïoli på skærefladen af hvert stykke flûte, læg en lille håndfuld rucola-basilikumblade på den nederste flûtehalvdel, læg en bøf ovenpå. Fordel en skefuld hindbærchutney over bøffen og læg tre ferskenbåde ovenpå. Til slut lægges den øverste flûtehalvdel på og sandwichen er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 8027 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne