Tærte med brocoli, bacon og feta ost
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : Sofie Mathilde Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Fuldkornsmel, hvedemel og salt blandes i en skål. Tilsæt derefter smøret (smeltet). Samlel hurtig deenmed vandet. Rul derefter dejen ud, så den passer i tærte formen. Fyld: Løget skæres ud i ringe, og puttes i bunden af tærteformen. Fetaosten skæres ud, og ligges oven på (vurder selv mængden). Kog den ønskede mængde broccoli (ca. et halv hoved) i 5-6 min. Vandet hældes derefter af, og broccolien tilsættes. (TIP: Hvis du koger broccolien uden låg, bliver farven flottere!!) Bacontern steges på panden, og tilsættes derefter. Som det sidste af fyldet tilsættes de hakkede hasselnødder. De 3 æg piskes sammen i en skål. Salt, peber og timian tilsættes. Når det er rørt sammen, tilsættes hytteost og creme fraiche. Det røres forsigtigt sammen, og hældes over tærten, så fyldet dækkes. Og som det siste pyntes tærten med revet ost. Tærten bages ved 200 grader, i 30 - 40 min. Tips: Hvis man vil slippe for beskidte skåle og fingre kan man også købe en blandingsdej hvor der kun skal tilsættes vand. De smager ligeså godt. Man kan forbage tærtebunden ca. 10 min, før fyldes puttes i. Så bliver den ofte mere sprød. |
|
Opskriften er vist 28531 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer memme - 2011-09-30 10:45:32 Som kæmpe oste-elsker kan denne tærte varmt anbefales. Superlækker! Tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne