Makronkage Diabetes

Makronkage Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Makronkage Diabetes, billede 4 Makronkage Diabetes, billede 1 Makronkage Diabetes, billede 2 Makronkage Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Plantemargarine
75 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
190 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
0.5 spsk. Mandelessens
1 tsk. Perfect Sød (Sødemiddel) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Perfect Sød er et flydende sukkererstatning
Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
   
Opskrift:
Æggeblommerne piskes (de må ikke være kolde), Mel, Perfect Fit og bagepulver kommes i sammen med smeltet margarine, det hele røres godt sammen.

Fyld:
Æggehviderne piskes. Perfect Fit drysses i lidt ad gangen, mens der piskes. Knuste tvebakker og mandelessens kommes i, det hele røres sammen.

Halvdelen af dejen lægges i bradepande (40*25), halvdelen af fyldet lægges på, derefter resten af dejen og resten af fyldet.

Bages ved 150 grader C. alm. ovn i ca. 45-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 84146 gange,
og udskrevet 1906 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8673 (2065 kcal)
KJ pr. stk. 433 (103 kcal)
Vægt ialt 765 gram
Vægt pr. stk. 38 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1133 KJ (269 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 32.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-06 21:08:43
Helt til grin opskrift. Dejene er som tidligere nævnt umulige at arbejde med, da de er ekstremt tykke. Et lag af hver kan ikke en gang lade sig gøre med den størrelse af form, der er angivet. Kagen (eller hvad det nu bliver) er i ovnen. Smagen er derfor ikke bedømt endnu.

  -   2015-09-01 08:36:17
brug kun 1 tsk, mandelessens, ellers for gennemtrængende smag.

  -   2015-09-01 08:34:20
For meget mandelessens, brug kun ca. 1 tsk.fuld.

  -   2007-11-29 12:37:20
Kagen er i ovnen - så jeg kan altså endnu ikke vurdere smagen...! Men sikke da en dej at arbejde med. Opgav hurtigt at lave kagen i flere lag, da begge hold dej var rigtig svære at arbejde med. Bunden var hverken en rigtig smuldredej, eller én der kunne samles. Marengsen var stiv og usmidig...

  -   2007-11-29 09:29:01
- det hedder bare flydende sød!

  -   2005-01-01 01:01:01
en tsk. flydende sød hvad ????