Himmelsk salat med Bresaola
Indsendt af : Karina Bo Indsendt : Red : |
|
|
Skyld salaten godt og tør den. Anret den på et stort fladt fad. Skær forårsløgene i fine skiver og kom dem over salaten. Fordel derefter soltørrede tomater over og herefter pinjekerner. Riv bresaola i rustikke stykker og fordel dem over salaten så det dækker. Kom så parmesan i flager ud over. Slut af med at hælde citronolien over med rund hånd.
Tips: Serveres med et lækkert italiensk brød til, og et køligt glas hvidvin |
|
Opskriften er vist 18203 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-14 14:58:59 Super lækker, nem og flot forret, som sagtens kan laves nogle timer i forvejen. Grethe K - 2009-11-05 13:23:36 Det smager bare SÅ godt, denne salat indeholder alle de gode sager fra Italien. lone - 2009-10-17 18:45:23 Kommer i stedet små cherry tomater i og også lidt balsamico eddike over....Kan sprayes på. God gæsteret..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne