Farmors kyllingtærte
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt af : Bjarne 22.07.07 Indsendt : |
|
|
Bland ingredienser til tærtebunden.
Saml det og læg i køleskab. Senere: rul ud og læg i tærteform eller 20x30 cm bradepande. Prik med en gaffel. Forbag 15-20 minutter ved 200 grader. Fyld til sovsen: Skær kyllingkød i tern. skær grøn peber i tern. Skær kartofler i tern. rens, snit og svits let champignoner skinke i tern grønne ærter Sovs: Smelt smørret i en passende gryde. tilføj melet, mens du rører godt rundt. Tilføj suppen lidt efter lidt. Ibland piskefløden. Sovsen må ikke være for tynd. Smag til med peber og (måske) lidt salt. Hæld alt fyldet i og varm langsomt op. Til sidst hældes blandingen op i den forbagte tærtebund. I ovnen ved 175 grader ca 30 minutter. Serveres med en god salat. |
|
Opskriften er vist 25690 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne