Peach Melba syltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Rens hindbærrene. Bland hindbær og en pakke syltesukker 1+3 eller en halv pakke almindeligt syltesukker. Kog op under omrøring, og lad det derefter koge i yderligere 2 minutter. Tag gryden fra varmen og skum.
Skold og flå fersknerne, og skær dem i små tern. Bland ferskenstykkerne med syltesukkeret, og kog under omrøring i 5-10 minutter, afhængig af hvor modne fersknerne er. Tag gryden fra varmen og skum. Hæld et par centimeter af syltetøjet fra den ene gryde op i skoldede sylteglas. Stil glassene i køleskabet for at køle af og stivne. Hæld lige så meget af syltetøjet fra den anden gryde oven på det nu afkølede syltetøj fra den første gryde, og stil det tilbage i køleskabet. Fortsæt skiftevis på denne måde, indtil glassene er fyldt op, og luk dem tæt. Opbevares køligt. Man kan sagtens udskifte hindbær og ferskner med andre frugter og bær, som passer godt sammen. |
|
Opskriften er vist 6350 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne