Morgianes kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Knud Erik Indsendt : |
|
|
Kylingen parteres, så skrog og vinger kan anvendes til suppe.
I god tid koges der suppe på skrog og vinger. 1/2 liter vand pr kylling. Henstår til retten tilberedes. Finthakkede løg svitses i gryde med smør Ovenpå drysses hvidløg Løg og hvidløg fjernes fra gryden igen. Kyllingestykkerne paneres i mel og brunes i smør, olie og karry. Lidt fedtstof fra bruningen og tomatpure opvarmes let i en lille gryde. Krydderierne til saucen blandes op med lidt suppe i en kop og kommes i tomatpureen. Suppen hældes over kyllingestykkerne (ca. 1/2 op på stykkerne) og krydderiblandingen i koppen hældes over. Kødet i suppen og krydderiblandingen simrer under låg ca. 1/2 time. Sucen rundes med piskefløde. Serveres med ris og champignon der hældes over dem Tips: Nogle gange snyder jeg lidt/meget. Jeg køber kyllingestykkerne billigt som frosne. Derefter laver jeg en suppe af suppeterninger (kylling). Ellers er arbejdsgangen den samme, men det tager noget mindre tid. Med tiden lærer man at planlægge retten mere effektivt. Gæster er vilde med denne ret |
|
Opskriften er vist 6101 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne