Appelsin-sorbet
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Jono-piin Indsendt : |
|
|
1. Pres appelsinerne og mål ca. 2 dl saft op. Andre frugter kan også anvendes, evt. først blendet.
2. Rør flormelis og appelsin-saft sammen. Hæld det i en form, og frys det i ½-1 time til "grød-is". 3. Pisk hviderne stive, tilsæt sukkeret og pisk til hviderne er helt blanke. 4. Tag "grød-isen" op og pisk igennem. Vend hviderne i. 5. Lad sorbet-isen fryse i ca. 2 timer. Server den let optøet. Tips: Tilbehør kan være flødeskum og evt. frugt. |
|
Opskriften er vist 15392 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jono-piin - 2007-07-22 19:11:42 har ikke selv smagt endnu men vil prøve det .. !! :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne