Peach melba dessert

Peach melba dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Peach melba dessert, billede 4 Peach melba dessert, billede 1 Peach melba dessert, billede 2 Peach melba dessert, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
10 dl. Vaniljeis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pynt:
  Hindbærpure
Mynte, frisk
   
Opskrift:
Lad fersknerne dryppe godt af i en sigte.
Tag evt. vaniljeisen ud af fryserene lidt for servering, gerne i køleskab.

Anret isen i portionsglas eller på portionstallerkner, læg en fersken over og pynt af med hindbærpure og mynteblade.

Tips:

Som pynt kan også bruges flødeskum, mandelflager, og hele friske hindbær.

Hindbærpure laver du nemmest ved at gnide hindbærmarmelade gennem en sigte.





karakterer:
Opskriften er vist 14121 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5361 (1276 kcal)
KJ pr. Pers. 893 (212 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 552 KJ (131 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 19.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu