Peach melba dessert
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad fersknerne dryppe godt af i en sigte.
Tag evt. vaniljeisen ud af fryserene lidt for servering, gerne i køleskab. Anret isen i portionsglas eller på portionstallerkner, læg en fersken over og pynt af med hindbærpure og mynteblade. Tips: Som pynt kan også bruges flødeskum, mandelflager, og hele friske hindbær. Hindbærpure laver du nemmest ved at gnide hindbærmarmelade gennem en sigte. |
|
Opskriften er vist 14121 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne