Lækkert luftigt brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : cille Indsendt : Red : |
|
|
opløs gær i lunkent vand. tilsæt salt. tilsæt hvedemel. lad det hæve 1 time i skålen. hæld dejen i en bradepande belagt med bagepapir. lad det hæve endnu 1 time. pensel dejen med olivenolie og drys med salt og andre krydderier efter ønske. bag brødet i 15 min ved 225 grader hvorefter der skrues ned til 170 grader og bages 10 min mere ( dvs. 25 ialt.)
god fornøjelse. dette er virkelig et godt brød |
|
Opskriften er vist 36665 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer En der skal være bager - 2018-03-30 13:26:45 Jeg er igang med bager udanelsen og ville sige det ikke gir et så godt brød når man tillføjer saltet direkte ned i gæren da du dræber gærcellerne, Det gør at dejen ikke hæver så meget eller vil blive så luftig derimod vis du tilsætter salt og sukker sammen ovenpå alle de tørre ingredienser vil det gi et brød der hæver meget og ikke smager for tørt :) Jytte - 2015-02-18 13:20:57 Skal dejen ikke slaas ned efter haevning? anonym - 2012-04-01 09:19:45 hov glemte at tilføje at man med fordel kan skifte noget af hvedemelet ud med pizzamel eller durummel/ciabattamel CO - 2012-04-01 09:18:24 Det bedste brød jeg har bagt. Jeg dropper dog bagepapiret og smører istedet formen med olie. Jeg bruger en lille bradepande, så brødet bliver højt. Lader det gerne hæve dobbelt tid, så bliver det ekstra lækkert og luftigt:-) tak for en god opskrift. Helle - 2008-12-17 15:37:34 Dette er et super let og luftigt brød og bare så nemt at lave. Det er vigtigt at overholde hævetiden og gerne lidt til. Man kan jo tilføje kerner efter smag. christine - 2008-10-09 23:00:07 Det er virkelig et godt brød!! især med rosmarin og havsalt! Helt enkelt! -og meget nemt at lave! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne