Kalkunroulade
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær brystet i skiver og bank let
Smør pesto på og læg basilikum over.
Rul til roulader og stik en tandstikker i. Brun dem i olie på panden og steg færdig i ovn ved 185 * i 15 min.
Flæk spidskålen og snit i strimler og sauter i smør og smag til tilsæt de tyndt skårne soltørrede grøntsager.
sauce: Kog hønsefond ned til 2 dl og pisk kolde smørtern i og blend den med finthakket basilikum |
|
Opskriften er vist 17835 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2007-09-21 11:11:46 Her vil jeg give Mona ret. Fedt er den største synder for en diabetiker, da det lagrer sukker og dermed kan man ikke styre sin sukkersyge. Med det sagt så vil jeg dog sige at man jo bare kunne erstatte smørret med 150-200 gr. magarine. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan dette være en diabetes opskrift, når der er 250 g smør i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne