Gode femkorns-burgerboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Indsendt af : Heidi Indsendt : |
|
|
Dagen før tilberedningen blandes 5-kornsblandingen med kærnemælken, sukker og salt. Blandingen står natten over.
Næste dag opløses gæren i det lunkne vand tilsat olien. Herefter tilsættes den foregående dags blanding og til sidst melet lidt efter lidt til en fugtig dej. Dejen hæver i 20 min. og der skal lidt mel på hænderne, når bollerne derpå formes og fordeles på 2 bageplader. De trykkes en smule flade og bages ved 175 grader varmluft og ca. i 15 min. Tips: Denne opskrift er virkelig populær her hos os. Kan bruges som "madbrød" og egner sig rigtig godt til en fyldig burgerbolle med skinke, tomat, agurk/peberfrugt og salat. Kan også anbefales til hjemlavet burger med hakket oksekød og div. tilbehør. |
|
Opskriften er vist 14815 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Susan - 2009-02-10 10:15:44 Er der ikke rigeligt meget gær i. Familien Rasmussen - 2008-11-02 21:31:47 Disse boller er rigtig populære her i huset, både til morgenmad med ost på og til at have med til frokost med salat, pålæg,tomat, agurk og peberfrugt i. Heidi - 2007-07-21 14:30:13 Bollerne er selvfølgelig fryseegnede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne